Servicii

Bang & Olufsen, SONOS, Bowers & Wilkins, DALI, PODSPEAKERS

Produse noi si second-hand de calitate la un pret accesibil.

Doriti calitate la un pret rezonabil?

Va oferim posibilitatea de va indeplini dorintele intr-un mod cat mai usor, rapid si avantajos. Comanda produsul dorit (brand, model, culoare, an de fabricatie) si de restul ne ocupam noi. Suntem specializati in comertul cu produse electornice de calitate, si suntem 100% siguri ca vom putea onora comenzile dumneavoastra.

Produsele comercializate de noi sunt majoritatea din import, achizitionate prin intermediul unor persoane fizice din Danemarca. Ele sunt verificate amanuntit, astfel incat sa ajunga la client in stare impecabila. Inainte de livrare, produsele vor fi prezentate clientului si se vor face ultimele negocieri. Transportul produselor electronice se face in conditii de siguranta, clientul beneficiind de garantie si suport tehnic.

Scopul nostru este de a prezenta seriozitate, flexibilitate, promtitudine, incredere si posibilitate de negociere, astfel incat clientii nostri sa fie multumiti de serviciile noastre.

In cazul comenzilor ce depasesc suma de 1300 euro se colaboreaza doar pe baza de depozit. Aceasta clauza este adoptata in scopul unei colaborari serioase si de incredere.

Intentia noastra este de a comercializa produse electronice de calitate superioara la un pret avantajos, de a satisface dorintele clientilor, de a da dovada de profesionalism si devotament. Suntem pregatiti pentru o colaborare cat mai deschisa. Pregatiti sa invatam de la altii. Pregatiti sa imbunatatim incontinu calitatea serviciilor noastre.

Va multumim pentru atentia acordata!

Contact

Aici ne puteti contacta pentru o eventuala comanda. Va rugam sa descrieti produsul cat mai detaliat pentru a putea satisface toate conditiile. 

Multumim

Detalii despre tine

Informatii despre cum am putea sa va contactam.


Cu ce putem sa va ajutam?

Va rugam sa descrieti cat mai detaliat produsul dorit.

Ex : Brandul, modelul, anul, culoare si tipul de tehnologii incluse.


                                                   contact@medialux.ro

                                                        +40758535225

Translate »